Default Header Image

Stagii

Bellagio Center Academic Writing Residency!

Rockfeller Foundation anunță lansarea apelului de propuneri de proiecte pentru cadrele academice, profesori, cercetători și oameni de știință care împărtășesc misiunea Fundației privind “promovarea bunăstării omenirii pe Mapamond!”.

Stagiu profesional pentru studenții francofoni

Se anunță apelul pentru o bursă de stagiu profesional, cu o durată de o lună, în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, România. Bursa, în valoare de 680 euro, este destinată în exclusivitate studenților din anul IV, vorbitori de limbă franceză.

Stagiu practic în Germania

Decanatul Facultății de Medicină nr. 1 anunță deschiderea procedurii de selecție a studenților din anul V, Facultatea de Medicină nr. 1, vorbitori de limba germană, pentru realizarea unui stagiu practic de două luni în Lübeck, Germania.

Mobilități de stagiu profesional 2015

Biroul Europa Centrală şi Orientală al Agenţiei Universitare a Francofoniei (AUF) anunţă lansarea apelului pentru mobilităţile de stagiu profesional 2015, adresate studenţilor din primul sau al doilea ciclu universitar, înscrişi într-o instituţie membră AUF.

Stagiu practic în Poznan, Polonia

Se anunță concursul pentru selectarea studenților doritori de a efectua stagiu practic de 2 săptămâni, în perioada 18-30 august 2014, la Universitatea de Știinte Medicale din Poznan, Polonia.

Institutul Medical Deschis – Seminare Medicale Salzburg

Institutul Medical Deschis – Seminare Medicale Salzburg organizează un şir de seminare de stabilire a contactelor/reţelelor între medicii din spitalele de top din America şi medicii practicieni din Europa Centrală şi de Est, Asia Centrală, din ex-Uniunea Sovietică şi alte ţări în tranziţie.

Stagiu profesional 2014

Biroul pentru Europa centrală şi orientală al Agenției Universitare a Francofoniei are plăcerea să vă anunţe despre lansarea apelului pentru mobilităţile de stagiu profesional 2014.

Vizite de cercetare în Elveția

Fundația Națională pentru Știință a Elveției a lansat un apel pentru vizite de cercetare internaționale în Elveția. Aceste vizite le permit cercetătorilor din Elveția să meargă peste hotare, dar și cercetătorilor din orice țară (inclusiv Moldova) sa efectueze vizite de cercetare în Elveția.