Default Header Image
Apel la proiecte “Individual Fellowships” (IF)

Acest apel face parte din acțiunile Marie Sklodowska-Curie finanțate de Comisia europeană și sunt deschise pentru toate domeniile de cercetare.

Mobilitățile sunt adresate cercetătorilor (post doc și cercetători experimentați) care doresc :

Burse Erasmus+ pentru personalul universitar în Grecia

Universitatea Aristotel din Thessaloniki, Grecia, oferă burse pentru cadre academice și administrative. Bursele au o durata de 7 zile (5 zile activitate + 2 zile călătorie) si vor fi realizate până în data de 10 decembrie 2018.

Burse Erasmus+ pentru studenți în Grecia!

Universitatea Aristotel din Thessaloniki, Grecia, oferă burse de studii pentru studenții din anii II-V și rezidenții USMF „Nicolae Testemițanu” pentru anul universitar 2018-2019.

Program de cultură și limbă maghiară

În perioada 23 iulie-17 august 2018 se va desfășura programul de cultură și limbă maghiară oferit de Universitatea de Vară Balassi. Programul este destinat persoanelor cu vârsta peste 18 ani.

Program de burse oferit de Republica Populară Chineză

În conformitate cu prevederile Acordului de colaborare dintre Ministerul Educației al Republicii Moldova și Ministerul Învățământului al Republicii Populare Chineze, semnat la 14 aprilie 2014, la Beijing, elevilor/ studenților cetățeni ai Republicii Moldova li se acordă pentru anul academic 2018-