Departamentul Relaţii externe şi Integrare europeană

 
 

 

1

 

Milena Staron, Facultatea Stomatologie, Universitatea de Științe Medicale din Poznan, Polonia

“Stagiul de practică din cadrul Universității de Stat de Medicină și Farmacie din Republica Moldova “Nicolae Testemițanu” a fost o experiență plăcută. Am avut ocazia să dezvolt noi aptitudini în domeniul implantologiei. Este cel mai uimitor lucru pe care îl pot menționa!

2 Patrycja Wasilewska, Facultatea Medicină Generală, Universitatea de Științe Medicale din Poznan, Polonia

“Mi-a plăcut foarte mult stagiul de practică din cadrul Universității de Stat de Medicină și Farmacie din Republica Moldova “Nicolae Testemițanu”. Cursurile au fost foarte reușite, cazuri medicale interesante pe care nu am reușit să le examinez în Polonia. Este important de menționat, Centrul Universitar de Simulare în Instruirea Medicală. Este un Centru extraordinar unde am participat la executarea unor tehnici variate precum: laparoscopia, endoscopia, ultrasonografia.”

 

 

3Kacper Naglik, Facultatea Medicină Generală, Universitatea de Științe Medicale din Poznan, Polonia

“Admir medicii din Republica Moldova. Am rămas profund impresionat de Centrul Universitar de Simulare în Instruirea Medicală și de nivelul înalt al tehnologiilor.

4Agata Czopor, Facultatea Stomatologie, Universitatea de Științe Medicale din Poznan, Polonia

“Cadrele academice și studenții din cadrul Universității de Stat de Medicină și Farmacie din Republica Moldova “Nicolae Testemițanu” sunt foarte receptive și admir ospitalitatea lor. Noi vom ține legătura cu ei și voi invita prietenii din Republica Moldova să viziteze Polonia”.