Departamentul Relaţii externe şi Integrare europeană

 
 

Burse Biocodex 2017

luni, 28 noiembrie 2016

A fost lansat apelul pentru bursele de cercetare Biocodex 2017 sub egida Societății naționale franceze de gastroenterologie Biocodex, care au drept scop susținerea unui proiect de cercetare fundamental sau clinic, care vizează microbiotul intestinal și interacțiunile sale cu patologiile digestive. Bursa are o valoare de 20 de mii de euro, iar la inițiativa juriului ar putea fi repartizată între două proiecte.

 

Concursul este deschis pentru orice medic gastroenterolog sau pediatru, care a absolvit facultatea sau este încă în proces de formare. Regulamentul concursului și cerințele pentru dosarul candidatului poate fi consultat pe site-ul  www.snfge.org, rubrique Bourses”.

 

Bursa va fi înmânată în cadrul Zilelor Francofone de hepatogastroenterologie și de oncologie digestivă, care vor avea loc în perioada 23-26 martie 2017, la Palatul Congreselor de la Paris.

 

Candidații urmează să expedieze dosarele până la 31 decembrie 2016, prin poșta tradițională la adresa:  Biocodex – Marie-Pierre Picard – 7, avenue Gallieni – 94250 Gentilly.

 

Pentru informații suplimentare scrieți un mesaj la adresa: bourse-microbiote-intestinal@biocodex.fr